Fem ús de cookies pròpies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Accepta
Shopping bag Teniu 0 productes a la cistella
Total:
0,00€
  • Viatge a l'imperi rus més elegant i refinat

  • Viatge a l'imperi rus més elegant i refinat

  • Viatge a l'imperi rus més elegant i refinat

Col·lecció Ous de Ceràmica

Patrick Douenat, inspirant-se en les famoses creacions de Carl Fabergé pendent de fins al S. XIX i principis del S.XX, presenta per a Ladenac la seva última col·lecció de perfums convertits en espelmes amb nous dissenys i formats premium que viatgen en el temps a una Rússia sofisticada amb aroma a Boisse de Russie: "Col·lecció Ous de Ceràmica"

Les seixanta-nou joies creades per Carl Fabergé entre els anys 1885 i 1917 han inspirat a Patrick Douenat, apassionat de l'univers olfactiu, CEO de Vila Hermanos i alma mater de Ladenac, per crear la seva última obra mestra. Una col·lecció de Ladenac que comparteix l'elegància i bellesa d'una joieria russa que va enamorar a l'tsar Alejandro III encarregant cada any un ou de Pasqua per a la seva esposa l'emperadriu Maria Fiódorovna, a més de captivar a l'elit aristocràtica, industrial i financera de país: "Col·lecció Ous de Ceràmica"
Comprar

Inspirant-se en Carl Fabergé

Amb onze dissenys diferents fabricats en ceràmica, pintats a mà amb or de 18K i pedreria o pintats a mà amb plata i pedreria, aquests tresors ofereixen un perfum exquisit elaborat al costat dels millors perfumistes, Boisse de Russie. Una fragància elegant, sòbria i sofisticada on prevalen notes fumades, de tabac i fusta.

Recuperant una inspiració a el més pur estil més neorruso imperial, Ladenac presenta els seus propis dissenys:
  • Arlequí.
  • Escates.
  • Helicoïdal.
  • Ratlles.
Unes esplemes que no només sedueixen per la seva aroma si no ser un autèntic viatge al passat carregat de detalls i delicadesa.
Comprar

Cuir

Contenidors de luxe inspirats en els famosos i llegendaris ous ideats per Carlos Fabergé per als tsars de Rússia, si com per a alguns membres de la noblesa i la burgesia industrial i financera, entre els anys 1885 i 1917.
Onze dissenys diferents amb un únic perfum en comú, Boisse de Russie. Una fragància elegant, sòbria sofisticada on prevalen notes fumades, de tabac i fusta.
Comprar