Fem ús de cookies pròpies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Accepta
Shopping bag Teniu 0 productes a la cistella
Total:
0,00€

Política de privacitat

A www.ladenac.com estem molt sensibilitzats amb la seguretat i treballem per garantir i protegir la privacitat de les dades aportades pels nostres clients. A més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i la tramitació de les dades s'efectuen sota nivells de seguretat que impedeixen la pèrdua, la manipulació de les dades o els accessos no autoritzats.

En compliment del que es disposa a la Llei 15/1.999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t'informem que totes les dades que ens proporcionis, a través de l'ordre de la comanda i/o la subscripció als butlletins de domini, seran incorporades en una base de dades de propietat exclusiva de LADENAC MILANO. L'única finalitat d'això és poder gestionar la sol·licitud o les comandes i el cobrament i, de la mateixa manera, remetre't la informació sobre els productes i serveis comercialitzats exclusivament per LADENAC MILANO.

El teu consentiment per rebre informació sobre productes comercialitzats per LADENAC MILANO es considerarà prestat de forma manifesta i inequívoca mitjançant la comunicació de les teves dades a www.ladenac.com. Aquests enviaments publicitaris podran realitzar-se per qualsevol mitjà, incloent-hi els sistemes de trucades automàtiques a través de serveis de telecomunicacions sense intervenció humana: missatges SMS, MMS i correu electrònic. T'informem que les dades que ens facilitis no seran cedides en cap cas a terceres persones.

Tret que s'estableixi específicament el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides als formularis i cupons que trobis en aquesta web. En cas que no se subministrin totes les dades estimades com a necessàries, LADENAC MILANO podrà, segons el cas, no cursar la teva comanda.

En qualsevol moment podràs exercir el dret d'accés, rectificació o cancel·lació i, en el seu cas, manifestar el teu desig de NO rebre cap tipus de publicitat. Per això, pots enviar un correu electrònic a info@ladenac.es amb l'assumpte LOPD, on hauràs d'indicar el teu nom, els teus cognoms i el teu número de client junt amb la frase "NO VULL REBRE PUBLICITAT DE www.ladenac.com".

Si necessites ajuda, no dubtis a contactar-nos. Estarem encantats de poder ajudar-te.