Fem ús de cookies pròpies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Accepta
Shopping bag Teniu 0 productes a la cistella
Total:
0,00€

Política de canvis i reemborsaments

RECEPCIÓ DE LES COMANDES

IMPORTANT: En cas que el transportista constati, en el moment de l'entrega, faltes de conformitat o que la mercaderia està visiblement danyada, haurà de fer constar a l'albarà d'entrega del transportista aquest fet i posar-lo en coneixement de VILA HERMANOS CERERIA, S.A. de manera immediata o al llarg de les 24 hores posteriors a la recepció de la mercaderia, a través del departament de servei postvenda de VILA HERMANOS CERERIA, S.A. En qualsevol cas, haurà de verificar sempre que la mercaderia hagi estat entregada en perfecte estat i es recomana afegir sempre a l'albarà del transportista "CONFORME LLEVAT D'EXAMEN" per poder reclamar posteriorment, ja que, altrament, es dóna per conforme la recepció del producte.

DESISTIMENT DE LES COMANDES

El Client disposarà d'un termini màxim de catorze (14) dies naturals des de l'entrega del producte per desistir, totalment o parcialment, de la compra del producte, de conformitat amb la legislació aplicable.

Una vegada finalitzat el termini de catorze (14) dies naturals, VILA HERMANOS CERERIA, S.A. no acceptarà devolucions per desistiment de compres de productes.

El procediment per exercir una devolució s'iniciarà amb la sol·licitud del Client mitjançant l'obertura de la gestió a través del Departament d'Atenció al Client que apareix a la pàgina web i l'enviament d'aquesta a VILA HERMANOS CERERIA, S.A. El Departament d'Atenció al Client li respondrà en un termini màxim de 48 hores des de la recepció de la sol·licitud i, si és procedent, li assignarà instruccions de devolució.

Una vegada el Client hagi rebut el número de devolució, podrà efectuar la devolució en un termini de set (7) dies a comptar des de la notificació del desistiment a VILA HERMANOS CERERIA, S.A., enviant-nos el producte (indicant al paquet d'enviament el número de devolució assignat) a l'adreça següent: Pol. Ind. La Costera, s/n 46869 Atzeneta d'Albaida (València).

VILA HERMANOS CERERIA, S.A. comprovarà al magatzem l'adequació del producte tornat i es reserva el dret a no realitzar el reemborsament en cas de detectar que el producte adquirit no s'ha rebut en perfectes condicions. Tingui especial compte que VILA HERMANOS CERERIA, S.A. verificarà la mercaderia quan aquesta arribi a les nostres instal·lacions i que en cap cas es fa responsable dels possibles danys causats per les empreses de transport no contractades per VILA HERMANOS CERERIA, S.A..

Si desitja que VILA HERMANOS CERERIA, S.A. gestioni la recollida de la mercaderia, haurà de posar-se en contacte amb el nostre departament d'atenció al client i enviar-nos fotografies del material que vol tornar abans i després d'empaquetar-lo per verificar que el material es troba en perfectes condicions abans que el reculli l'empresa de transports. 

És important que conservi la capsa original de la mercaderia durant el termini de desistiment, ja que si no es rep dins de l'embalatge original, això suposarà una disminució del valor del producte, que pot arribar a ser zero.

VILA HERMANOS CERERIA, S.A. gestionarà la devolució de l'import de les mercaderies retornades mitjançant el mateix sistema de pagament utilitzat pel Client per a l'adquisició dels productes. No es tornarà cap cost addicional de les despeses d'enviament, de contra reemborsament, ni d'instal·lació i engegada, si n'hi hagués. Els abonaments s'efectuaran en EUROS.

CANCEL·LACIÓ DE LA COMANDA

La cancel·lació d'una comanda tramitada per part del client, en procés de fabricació o d'importació, comportarà la cobertura de totes les despeses com ara el transport o les despeses de duanes.

VILA HERMANOS CERERIA, S.A. es reserva el dret d'admissió i anul·lació de qualsevol comanda; en aquest cas, es tornaria l'import satisfet pel client i l'empresa quedaria exempta de qualsevol altra obligació.