Fem ús de cookies pròpies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Accepta
Shopping bag Teniu 0 productes a la cistella
Total:
0,00€

Ladenac, essència de tu

ALT_INTRO

Qui som


Ladenac Milano és luxe, aquest luxe amb caràcter, sobri, discret, elegant, sofisticat, una olor que veritablement es gaudeix, que fa sentir bé amb petits detalls i sense sobrecarregar els sentits.
Neix de la necessitat de narrar un viatge a través d'un recorregut sensorial on s'exalten les aromes, fragàncies i materials característics de les terres italianes. És la història d'un home que, amb valentia, deixa les seves terres per perseguir un somni, un estil de vida. El viatge a través dels paisatges suposa l’atresorament d'experiències vitals, de coneixements de llocs, d'amistats que tornen a trobar-se. El caràcter de la firma uneix tradició i avantguarda i es fon en la flama d'una espelma, amb els matisos d'una fragància, l'artesania espanyola, el savoir faire francès i l'estil italià.

Perfums i espelmes aromàtiques que compten amb una acurada elaboració pròpia, establerta des de 1884, a la vora de la Mediterrània. Formulacions propietàries que neixen del mestissatge d'una tradició familiar centenària i avantguardistes 'nassos' de prestigi internacional. La nostra 'essència' són les vivències que alimenten el caràcter dels nostres perfums i l'elegància dels materials naturals amb què es vesteixen les nostres aromes; les línies netes, rotundes i actuals que delineen les nostres formes el mestratge dels nostres artesans, els quals des del 1884, a la vora de la Mediterrània, en terres de tarongers i tarongina, casen tradició i avantguarda.
Els nostres productes s'escriuen amb el llenguatge dels detalls subtils que conformen records, de les presències mudes que creen intimitat, de la senzillesa elegant que consolida l'estil.

Senyals d'identitat

L’'essència' de Ladenac Milano dicta l'elegància dels materials amb què es vesteixen les seves aromes, l'estil de les línies rotundes i actuals que delineen les seves formes, la qualitat dels ingredients naturals dels quals es nodreixen les seves notes, les sensacions i experiències que narra cada nova col·lecció.

Qualitat

Espelmes elaborades amb cera vegetal 100% natural i metxes de cotó pur, que amb un cremat lent i net, irradien llums brillants, càlides i envoltants Vetiver d'Haití, rosa turca, Agar... Olis essencials i extractes, preuats per la seva raresa i exquisidesa, donen cos als perfums i aromes d'ambient de Ladenac Milano. Fragàncies permanents i estables, formulades específicament amb les concentracions adequades per a cada format.

Elegància

Porcellana fina, or, plata, vidre bufat a mà... Materials nobles seleccionats, que emboliquen i contenen les fragàncies de la firma Presentacions de luxe, amb estoigs i caixes que en les seves diferents textures juguen amb les llums de nítids i precisos relleus de termo gravats sobre suaus acabats sense brillantor. Aromes que parlen de tu, per a persones actuals, que entenen el luxe com l'oportunitat de gaudir, que construeixen la seva intimitat amb detalls subtils, que expressen i reflecteixen la seva pròpia identitat.
ALT_DESTACADO

Patrick Douenat, Alma Mater

Patrick Douenat, vinculat durant més de 30 anys al món del luxe i la perfumeria, visiona per LADENAC MILANO una perfumeria de qualitat i disseny, funcional i elegant, expressió sensorial d'un estil. És a Milà, epicentre del luxe italià, on Patrick estableix les coordenades estètiques del que serà l'estil de la marca. Durant dècades, milles de viatge en cerca de nous materials, essències i textures, acumulen en Patrick experiències i sensacions que avui LADENAC MILANO transcriu a les seves col·leccions.