Fem ús de cookies pròpies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Accepta
Shopping bag Teniu 0 productes a la cistella
Total:
0,00€

Condicions d'ús i contractació

"CONDICIONS GENERALS

Registrar-se a ladenac.com és gratuït. El client tindrà accés a les seves dades personals mitjançant una contrasenya i podrà canviar les dades en qualsevol moment. El client no està obligat a registrar-se i pot donar-se de baixa quan vulgui. La informació que rebem quan es fa un registre és completament confidencial i únicament VILA HERMANOS CERERIA, S.A. tindrà accés a les dades.


PORTS

Els ports, els paga a la Península l'empresa VILA HERMANOS CERERIA, S.A. El cost d'enviament per a les illes Balears és de 5 € IVA.
Actualment, únicament venem a Espanya i no venem a les illes Canàries, Ceuta o Melilla.
IMPORTANT: En cas que el transportista constati, en el moment de l'entrega, faltes de conformitat o que la mercaderia està visiblement danyada, haurà de fer constar a l'albarà d'entrega del transportista aquest fet i posar-lo en coneixement de VILA HERMANOS CERERIA, S.A. de manera immediata o al llarg de les 24 hores posteriors a la recepció de la mercaderia, a través del departament de servei postvenda de VILA HERMANOS CERERIA, S.A. En qualsevol cas, haurà de verificar sempre que la mercaderia hagi estat entregada en perfecte estat i es recomana afegir sempre a l'albarà del transportista "CONFORME LLEVAT D'EXAMEN" per poder reclamar posteriorment, ja que, altrament, es dóna per conforme la recepció del producte.


TERMINIS D'ENTREGA

El termini d'entrega orientatiu de cada producte és de 24-48 h en dies laborables, tot i que pot arribar a les 72 h. No obstant això, els recordem que aquest termini d'entrega és orientatiu i no és en temps real. Si necessita saber exactament la disponibilitat d'un producte, ha de consultar-la a través del formulari de contacte i/o a través del nostre departament d'atenció al client.

El temps d'entrega pot variar per temes de fabricació o d'importació.

Els terminis d'entrega aproximats d'aquells articles EN ESTOC, en dies laborables, són els següents:

NOTA: els terminis d'entrega indicats per VILA HERMANOS CERERIA, S.A. són a títol orientatiu; tot i que la nostra empresa s'esforçarà a aconseguir respectar aquests terminis, la seva demora no implicarà l'anul·lació de la comanda ni cap indemnització.

VILA HERMANOS CERERIA, S.A. pot realitzar múltiples entregues sense cap càrrec addicional, si bé aquest fet és potestat exclusiva de VILA HERMANOS CERERIA, S.A.

Si, per motius d'urgència, necessita una entrega parcial d'una comanda abans de la data de la comanda completa, no dubti a contactar amb el departament d'atenció al client. VILA HERMANOS CERERIA, S.A. es reserva el dret de sol·licitar un càrrec addicional de transport i/o contra reemborsament en aquests casos.


MANERA DE REALITZAR UNA COMANDA

Pot realitzar les seves comandes a través dels mitjans següents:
  • Pel telèfon 917 04 50 42 de dilluns a divendres en horari de 10-15 h i de 17-21 h.
  • Carrer Conde de Aranda, 3 28001 Madrid.
  • En línia a través de la nostra pàgina web, 24 hores www.ladenac.com
  • Per correu electrònic a l'adreça info@ladenac.com

FORMES DE PAGAMENT

Les formes de pagament acceptades seran les següents:
  • Targetes de crèdit i/o dèbit

PREUS


Els preus de compra vigents en el moment en què es realitza la comanda són els que apareixen a la pantalla, llevat d'errors tipogràfics. VILA HERMANOS CERERIA, S.A. es reserva el dret a modificar els preus.

La instal·lació dels productes no està inclosa en el preu del producte.

Els preus indicaran l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA).

Tots els preus estan expressats en Euros i s'expressen sense impostos.

A Espanya s'aplicarà l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA).


DESISTIMENT DE LES COMANDES

El Client disposarà d'un termini màxim de catorze (14) dies naturals des de l'entrega del producte per desistir, totalment o parcialment, de la compra del producte, de conformitat amb la legislació aplicable.

Una vegada finalitzat el termini de catorze (14) dies naturals, VILA HERMANOS CERERIA, S.A. no acceptarà devolucions per desistiment de compres de productes.

El procediment per exercir una devolució s'iniciarà amb la sol·licitud del Client mitjançant l'obertura de la gestió a través del Departament d'Atenció al Client que apareix a la pàgina web i l'enviament d'aquesta a VILA HERMANOS CERERIA, S.A. El Departament d'Atenció al Client li respondrà en un termini màxim de 48 hores des de la recepció de la sol·licitud i, si és procedent, li assignarà instruccions de devolució.

Una vegada el Client hagi rebut el número de devolució, podrà efectuar la devolució en un termini de set (7) dies a comptar des de la notificació del desistiment a VILA HERMANOS CERERIA, S.A., enviant-nos el producte (indicant al paquet d'enviament el número de devolució assignat) a l'adreça següent: Pol. Ind. La Costera, s/n 46869 Atzeneta d'Albaida (València).

VILA HERMANOS CERERIA, S.A. comprovarà al magatzem l'adequació del producte tornat i es reserva el dret a no realitzar el reemborsament en cas de detectar que el producte adquirit no s'ha rebut en perfectes condicions. Tingui especial compte que VILA HERMANOS CERERIA, S.A. verificarà la mercaderia quan aquesta arribi a les nostres instal·lacions i que en cap cas es fa responsable dels possibles danys causats per les empreses de transport no contractades per VILA HERMANOS CERERIA, S.A..

Si desitja que VILA HERMANOS CERERIA, S.A. gestioni la recollida de la mercaderia, haurà de posar-se en contacte amb el nostre departament d'atenció al client i enviar-nos fotografies del material que vol tornar abans i després d'empaquetar-lo per verificar que el material es troba en perfectes condicions abans que el reculli l'empresa de transports.

És important que conservi la capsa original de la mercaderia durant el termini de desistiment, ja que si no es rep dins de l'embalatge original, això suposarà una disminució del valor del producte, que pot arribar a ser zero.

VILA HERMANOS CERERIA, S.A. gestionarà la devolució de l'import de les mercaderies retornades mitjançant el mateix sistema de pagament utilitzat pel Client per a l'adquisició dels productes. No es tornarà cap cost addicional de les despeses d'enviament, de contra reemborsament, ni d'instal·lació i engegada, si n'hi hagués. Els abonaments s'efectuaran en EUROS.


GARANTIA

La garantia dels productes venuts per VILA HERMANOS CERERIA, S.A. es presta i estableix en virtut de la normativa continguda en la legislació vigent; en particular, en l'esmentat R.D. 1/2007, article 114 i següents, marc legal que té com a objectiu facilitar al consumidor diverses opcions per exigir el sanejament quan el bé adquirit no és conforme al contracte i li dóna l'opció d'exigir la reparació o la substitució del bé, llevat que alguna d'aquestes resulti impossible o desproporcionada. Quan la reparació o substitució no siguin possibles o resultin desproporcionades, el consumidor podrà exigir la rebaixa del preu o la resolució del contracte.

En cas de falta de conformitat del producte, es reconeix un termini de dos anys per als consumidors i un termini d'un any per a professionals i autònoms, a partir del moment de l'entrega perquè el comprador pugui fer efectius els seus drets. Ara bé, només els 6 mesos següents a l'entrega es presumirà que la falta de conformitat ja existia en el seu moment, amb la qual cosa correspon al comprador provar que el bé era no conforme, segons l'article 114 i següents del R.D. 1/2007. El consumidor haurà d'informar a VILA HERMANOS CERERIA, S.A. de la falta de conformitat en el termini de dos mesos des que va tenir coneixement d'aquesta.

La garantia perdrà el valor:
  • Si es modifiquen, alteren o substitueixen algunes de les dades d'aquesta o del justificant de compra.
  • Si es manipula o repara l'aparell garantit sense coneixement del Servei Tècnic.
  • Si no té factura.
  • En cas de pujades de tensió o connexió a un voltatge inadequat.

Per ampliar la garantia, cal consultar amb VILA HERMANOS CERERIA, S.A.


CANCEL·LACIÓ DE LA COMANDA

La cancel·lació d'una comanda tramitada per part del client, en procés de fabricació o d'importació, comportarà la cobertura de totes les despeses com ara el transport o les despeses de duanes.

VILA HERMANOS CERERIA, S.A. es reserva el dret d'admissió i anul·lació de qualsevol comanda; en aquest cas, es tornaria l'import satisfet pel client i l'empresa quedaria exempta de qualsevol altra obligació.


PROTECCIÓ DE DADES

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) del 13 de desembre i amb la Llei 34/2002 de l'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l'informem que les seves dades s'incorporaran al nostre fitxer (Clients), que ha estat notificat al Registre General de Protecció de Dades, amb la finalitat de permetre les gestions comercials existents i/o l'enviament de publicitat i ofertes dels nostres productes, sempre que no s'hi oposi.

Els recordem que poden exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició o cancel·lació pel que fa al tractament de les seves dades personals amb una comunicació per escrit i l'aportació d'una còpia del seu document identificatiu dirigides a VILA HERMANOS CERERIA, S.A. SL.


LEGISLACIÓ APLICABLE I FUR

Les compravendes realitzades se sotmeten a la legislació espanyola. Si sorgís qualsevol conflicte o discrepància en la interpretació o l'aplicació de les presents condicions contractuals, els Jutjats i Tribunals que coneixeran l'assumpte seran els Jutjats del partit judicial de València.


"