Fem ús de cookies pròpies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Accepta
Shopping bag Teniu 0 productes a la cistella
Total:
0,00€
  • espelmes aromes urbans

    Capvespres atrapats a la superfície brunyida de gratacels

  • Capvespres atrapats a la superfície brunyida de gratacels

  • Capvespres atrapats a la superfície brunyida de gratacels

Col·lecció Urban Senses

espelmes aromes urbans
Ladenac és un autèntic rodamón; i de tots els llocs als quals viatja s’emporta colors, formes, sensacions i imatges que alimenten la seva inspiració de tornada a casa. No és estrany que, en aquesta col·lecció, les espelmes perfumades i els perfums d'interior estiguin inspirats en aquests viatges i siguin, a més, un homenatge a les postes de sol contemplades al lluny, quan apareixen els reflexos metàl·lics als gratacels de les ciutats. Capvespres atrapats a la superfície brunyida de gratacels urbans, transformen en URBAN SENSES, en fragàncies cosmopolites de formes majestuoses, entapissades de grisos iridescents i or rosa. Sis fragàncies d'ànima viatgera amb centelleigs urbans. Difusors i espelmes perfumades que tanquen el batec de grans ciutats i que, d'Orient a Occident, ens passegen per urbs emblemàtiques: Ganja, Fleurs de fruit, Rose de nuit, Aromatic Lounge, Eau de cypress, Boisée chic.
Comprar

Ganja

Inspirat en viatges a Orient amb postes de sol de ciutats com Bombai o Delhi. Quan destapi la seva tapa de baquelita podrà retrobar-se amb un món olfactiu tan exòtic com les ciutats que l'evoquen. Es tracta d'una fragància original, singular i transgressora. Començant amb l'artemisa, el perfum avança trobant-se amb la sàlvia i l'eucaliptus, per concloure amb el Vetyver.
Comprar

Fleurs de fruit

Inspirat en ciutats d'Àfrica com Ciutat del Cap o Mombasa. Empremta en el nostre nas el mango, la fruita de la passió per evolucionar el perfum de flor de Tiaré, que crea així un ambient dolç, com si es tractés d'un còctel de fruites.
Comprar

Rose de nuit

Inspirat en Istanbul i Ankara. Una vegetació d'estepa, a causa del dur i, de vegades, extrem clima continental amb hiverns carregats de neu i estius secs molt calorosos. Descobreix la violeta, per acabar amb acords de molsa - oud i tuberosa.
Comprar

Aromatic Lounge

Inspirat en ciutats com Nova York, Londres o París, ciutats cosmopolites per excel·lència, i la que millor pot rebre la inspiració de la col·lecció amb aquestes postes de sol d'edificis amb el reflex del sol en els miralls i el vermellós del cel. Ens rep amb cítrics, poma verda, espècies, per transformar el perfum amb acord de flors blanques, i culminar el perfum amb ambre gris.
Comprar

Eau de cypress

Damasc i Melbourne serveixen d'inspiració per a aquest perfum. Aquí Melbourne cobra un paper important ja que el disseny de l’espelma plasma perfectament aquest reflex del sol als edificis al vespre, i aquest mateix vespre és el punt d'unió entre les dues ciutats, de manera que és un perfum que evoca relaxació i la tranquil·litat i, per tant, molt recomanable per a un moment de relaxació.
Comprar

Boisée chic

Sensacions viscudes a ciutats com Dubai i Doha evoquen aquest perfum. Una fragància carregada d'espècies, cardamom i clau obren la fragància per evolucionar en la molsa i fusta de Gaïac.
Comprar