Fem ús de cookies pròpies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Accepta
Shopping bag Teniu 0 productes a la cistella
Total:
0,00€
  • Espelmes premium

    Elegant, glamurosa i minimalista

  • Elegant, glamurosa i minimalista

Col·lecció Lui&Lei

Espelmes premium
La col·lecció neix a Milà, amb fragàncies exclusives i glamuroses. Els colors, negre per a ell i blanc per a ella, representen una col·lecció seductora, amb personalitat, elegant, glamurosa i minimalista. Ratlla diplomàtica per a LUI, un home de negocis, distingit, segur de si mateix, conscient de la seva imatge. Perles i seda blanca per a LEI, una dona professional, elegant, discreta. Quatre perfums d'ambient que vesteixen 'Business Code': difusors i espelmes perfumades que creen entorns sofisticats amb notes delicades i seductores.
Comprar

LUI

Perfum Jet-lag: oriental, amb notes de cedre i tabac. Caixa de disseny simple i elegant, de color negre, amb detalls en or inserits de manera delicada i puntual i inspirat en les ratlles del teixit "Gessato" que sempre és sinònim de glamur.
Comprar

LEI

Perfum Detail: la fragància femenina es dirigeix a una dona l’elegància de la qual es basa en els detalls i discrets. Caixa de disseny simple i elegant de color blanc. Delicat i suau barrejat amb daurat, crea un collaret de perles, símbol de l'elegància i la distinció. Perfum floral, sensual amb un toc d'ambre i vainilla.
Comprar